Our Team

Welkom bij Grondwethoezo.nl! Wij zijn een gepassioneerd team van toegewijde journalisten, redacteuren en onderzoekers die ernaar streven u het laatste nieuws, diepgaande analyses en tot nadenken stemmende inzichten te brengen. Onze inzet voor kwaliteitsjournalistiek en een alomvattend begrip van de wereld om ons heen heeft van Grondwethoezo.nl de nieuwskanaalblog gemaakt die u vandaag kent en vertrouwt.

Ontmoet ons team:

Sophie de Vries (oprichter en hoofdredacteur): Met meer dan twee decennia journalistieke ervaring leidt Sophie ons team met haar passie voor de waarheid en een niet-aflatend streven naar journalistieke integriteit.

Jasper van der Meer (Senior Reporter): Jasper is een ervaren verslaggever met een scherp oog voor detail. Hij is gespecialiseerd in politiek en internationale aangelegenheden en behandelt verhalen die mensen over de hele wereld raken.

Amber de Jong (Features Writer): Amber is een getalenteerde verhalenverteller en maakt meeslepende verhalen over cultuur, de samenleving en het milieu, waarbij ze lezers uitnodigt verder te denken dan de krantenkoppen.

Daan Bakker (Digital Media Strategist): Daan is verantwoordelijk voor het optimaliseren van onze online aanwezigheid en zorgt ervoor dat onze content toegankelijk en boeiend is voor ons digitale publiek.

Lucas van Dam (Onderzoeksjournalist): Lucas is toegewijd om de verborgen verhalen bloot te leggen en aan het licht te brengen, ongeacht de obstakels. Hij behandelt corruptie, misdaad en de verhalen die vaak onverteld blijven.

Rosalie van der Linden (Social Media Manager): Rosalie beheert onze sociale mediakanalen, wekt gesprekken op en bouwt een community op van lezers die gepassioneerd zijn over het nieuws.

Mila Hendriks (Onderzoeksanalist): Mila ondersteunt ons team met haar uitgebreide onderzoeksvaardigheden, helpt ons diep in de feiten te duiken en nauwkeurige, betrouwbare informatie aan onze lezers te verstrekken.

Samen zijn we Grondwethoezo.nl. Wij geloven in de kracht van journalistiek om te informeren, te inspireren en verandering aan te wakkeren. We zijn toegewijd om het nieuws met integriteit te brengen en we zijn er trots op uw bron te zijn voor de verhalen die er het meest toe doen.